extranet

UUTISET

17. Syyskuu 2018
Itu Biodyn Oy uudet omistajat
 14.9.2018 tapahtuneella liiketoimintakaupalla Itu Biodynin uudet omistajat ovat yrittä... Lue lisää

Sonett

Www: http://www.sonett.eu
Maa: Saksa
Pesu- ja puhdistusaineet,
veden ehdoilla
elämää kunnioittaen.
 

"Varsinkin ammattikäytössä olisi työnantajien yhä paremmin huomioitava työntekijöiden terveys ja hyvinvointi. Valitsemalla luonnonmukaiset ja ympäristöystävälliset pesu- ja puhdistusaineet kannetaan vastuuta omasta henkilökunnasta luonnon hyvinvoinnin lisäksi " 

- Merja Ekholm, Itu Biodyn

SONETT on edelläkävijä veden ehdoilla toimivien ja ympäristön huomioon ottavien pesuainevalmistajien parissa. Sinulle on tarjolla kaikki mitä kodin tai isommankin laitoksen siivoukseen tarvitset - laaja valikoima ympäristöystävällisiä pesu- ja puhdistusaineita. 

Raaka-aineiden luonnollisuus keskiössä

Raaka-aineiden valinta on toiminnan perusta. Kaikki valmistusaineet ovat täysin luonnossa hajoavia eikä niiden tiedetä aiheuttavan ammattikäytössä tunnettuja herkistymisiä (hajusteet ovat aitoja, eteerisiä öljyjä). Valmistuprosesseissa huolehditaan siitä, että luonnolliset raaka-aineet säilyvät luonnossa esiintyvässä muodossa. Näin luonnollisesta ei tule luonnotonta. SONETT-tuotteet eivät sisällä entsyymejä, petrokemiasta peräisin olevia tensidejä, synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, kirkasteita eikä valkaisua lisääviä aktivaattoreita.

Valmistusaineet ovat pääsääntöisesti biodynaamisesti tai luomuviljeltyjä. Käytetyistä öljyistä oliivi-, rapsi-, kookos- ja palmuöljy ovat 100%:sti luomua , aidot, haihtuvat öljyt 90%:sti luomua. Luonnonvaraisia raaka-aineita hankittaessa varmistetaan kestävä kerääminen, niin että lajikkeen esiintyminen ei vaarannu esimerkiksi luonnonvaraisen palsamin kohdalla. 

Sonettiin koko tuotevalikoima on sertifioitu ECOGARANTIE - ympäristökriteerien mukaisesti. Omavalvonnan lisäksi riippumaton taho tarkastaa säännöllisesti raaka-aineiden hankkinnan, tuotteiden valmistuksen ja yrityksen toiminnan. Tuloksena on ympäristöystävälliset pesu-ja puhdistusaineet arvostettujen kriteerien ja jatkuvan kehittämisen mukaisesti. 

Valmistus uusiutuvalla energialla

Energialähteenä SONETTilla on naapuruston tarjoama vesivoima (50% sähkön tarpeesta) ja toisen puolen toimittaa GREENPEACE ENERGY. SONETTIN yhteistyökumppanin Lehenhofin Camphill-verstaiden kanssa on hankittu yhteiset hakelämmityslaitteet.

Pakkausissa kierrätysmateriaaleja

Kaikista pakkauksista käytetyistä pahvi, kartonki ja paperimateriaaleista 70-90 % valmistetaan kierrätysmateriaaleista. Käytetyt muovimateriaalit ovat polttokelpoisia polypropeenia (PP) ja polueteeniä (PE), jotka voidaan lajitella energiajakeeseen.

Laaja tuotevalikoima

SONETT-tuotteista löytyvät ratkaisut kaikkeen pesuun ja puhdistukseen kotona. Suurta suosiota on kerännyt tahranpoistajaihmeeksikin sanottu sappisaippua. Sitä on saatavilla K-ja S-ryhmän kaupoissa sekä kymmenissä luomu- ja ekokaupoissa. 

Laajin tuotevalikoima on saatavilla K-Supermarket Mustapekasta Helsingin Käpylässä ja Hyvinvoinnin tavaratalon verkkokaupasta. Tiski-ja pyykinpesuaineista koostuva valikoima on Ekomarket Ruohonjuurissa ja Ruohonjuuren verkkokaupassa.

Katso Youtubesta yrityksestä perustiedot kertova uutispätkä englanniksi sekä englanniksi tekstitetyty yrityksen esittely.

 

Sonett tuotteita myyvät esimerkiksi

Ruohonjuuren myymälät ja verkkokauppa

Vaasassa Ekokauppa Ekosoppi

Helsingissä Naturazone ja Kirjokanta

Laajan valikoiman K-kaupat esimerkiksi K-Supermarket Mustapekka

Koko valikoima löytyy Hyvinvoinnin tavaratalon verkkokaupasta. 

 
 
www-suunnittelu, nettisivut, nettisivuja, www-sivut, web design, kotisivut, kotisivuja, internetpalvelut, mainostoimisto