extranet

UUTISET

17. Syyskuu 2018
Itu Biodyn Oy uudet omistajat
 14.9.2018 tapahtuneella liiketoimintakaupalla Itu Biodynin uudet omistajat ovat yrittä... Lue lisää

Dr.Hauschka

Www: http://www.drhauschka.fi
Maa: Saksa
 

Luonnon kauneutta ihollesi         

Dr.Hauschka ihonhoitomenetelmän ja siihen perustuvien tuotteiden ydinajatus on se, että ihon omat toiminnot huolehtivat sen uudistumisesta ja tasapainosta. Kosmetiikan tehtävä on tukea ihon aineenvaihduntaa ja luonnollista uudistumisprosessia.

Dr.Hauschka tuotteiden raaka-aineita ovat mm. kallisarvoiset kasviöljyt, -vahat ja –uutteet. Raaka-aineet tuotetaan  WALAn omalla biodynaamisella tilalla sekä pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden luomu -tai biodynaamisilla tiloilla. Näiden puhtaiden ja laadukkaiden raaka-aineiden avulla Dr.Hauschkaa valmistava luonnonlääketehdas WALA on tarjonnut ainutlaatuisia ihonhoitotuotteita jo yli 40 vuotta.

WALA käyttää Dr.Hauschka ihonhoitotuotteiden valmistuksessa samoja korkealaatuisia valmistus- ja laaduntarkkailumenetelmiä, joita se käyttää lääkkeidenkin valmistuksessa. Kaikki Dr.Hauschka kosmetiikkatuotteet ovat saaneet luonnonkosmetiikkasertifikaatin. Tuotteet ovat juuri siirtymässä saksalaisesta BDIH-sertifiointimerkistä kansainvälisen NaTrue-merkin alle. 

Rytminen ihonhoito

Iholla on oma rytminsä. Ihosolut uudistuvat 28 päivän aikana pohjimmaisesta ihokerroksesta saakka ja iho toimii eri tavoin yöllä ja päivällä. Dr.Hauschka Kosmetiikka tukee näitä rytmejä ja ihon luonnollista toimintaa. Rasvaton ihonhoito yöllä antaa parhaat edellytykset ihon normaalille aineenvaihdunnalle ja uusiutumiselle.

Ihonhoitoon liittyvät tuotteet ja vinkit löydät Dr.Hauschkan sivuilta. 

Klassikkotuote Ruusuvoide


Ruusuvoide on Dr.Hauschka –tuotteiden klassikko jo 40 vuoden ajalta ja silti se on yhä yksi suosituimmista ihonhoitotuotteista.

Ruusuvoide tukee ihon luonnollista uusiutumista ja antaa täyteläistä suojaa normaalille iholle, kuivalle iholle, herkälle iholle ja iholle, joka ikääntyy ennenaikaisesti.


 

 Uutuus sekaiholle

Melissa päivävoide on kehitetty erityisesti sekaihon tarpeisiin. Sekaiho voi olla taipuvainen myös punaisuuteen ja siinä saattaa esiintyä vähäisessä määrin epäpuhtauksia tai tulehdusta. Melissa päivävoide auttaa tällaista ihoa löytämään tasapainon rasvoittuvien ja pintakuivien ihoalueiden välillä.

 

 


 

Kokonaisvaltaista hellivää hoitoa

Dr.Hauschkan tuotteilla hellit ja hoidat itseäsi hiuksista varpaanpäihin. Hurmaannu esimerkiksi  kylpyöljyjen tuoksusta ja ihoa pehmentävästä koostumuksesta. MED sarjan tuotteilla voit hoitaa päivittäista suuhygieniaa tai autat erittäin herkkää tai atooppista ihoasi uudistumaan.  Lisää hemmottelua ja tarpeisiisi parhaiten sopivat hoidot löydät Dr.Hauschka kosmetologeilta. 

Tuotteita on saatavilla koko Suomessa. Myymälöiden tiedot löydät täältä. 

 

 

 

 
 
www-suunnittelu, nettisivut, nettisivuja, www-sivut, web design, kotisivut, kotisivuja, internetpalvelut, mainostoimisto