extranet

UUTISET

17. Syyskuu 2018
Itu Biodyn Oy uudet omistajat
 14.9.2018 tapahtuneella liiketoimintakaupalla Itu Biodynin uudet omistajat ovat yrittä... Lue lisää

Ecomil tuoteperhe

Espanjalainen Nutriops on edelläkävijä pähkinäpohjaisissa nestemäisissä tuotteissa. Tuotekehitys alkoi 1990- luvun alussa. Tavoitteena on vastata erikoisruokavalioiden tarpeisiin tuotteilla, joilla tasapainoinen ruokavalio onnistuu helposti ja maukkaasti. 

Tänä päivänä valikoimassa on erilaisten pähkinäpohjaisten tuotteiden lisäksi esimerkiksi quinoa- ja amaranttijuomaa. Ruokakermojen tuotekehityksellä on saatu tarjolle moninaisiin käyttötarkoituksiin sopivat vaihtoehdot perinteisten juomien lisäksi.

Luomutuotteilla isältä pojalle

On olemassa sanonta "istuta oliivipuu lapsillesi, mantelipuu lapsenlapsillesi". Nutriopsin yhteistyö luomutuottajien kanssa perustuu pitkäaikaiseen yhteistyöhön.  Luomupähkinä- ja manteliviljelmillä tuotantoon sitoudutaan vuosikymmeniksi.

Saatavuus

Mantelijuoma ja ruokakerma ovat saatavilla luomutuotteisiin erikoistuneista kaupoista sekä yksittäisistä K-ryhmän kaupoista. Toiveiden mukaan ITU Biodyn voi tuoda maahan myös muita tuotteita. Kerro kauppiaalle toiveistasi!

Luomumantelin tarina

Espanjalainen luomumantelin viljely ylläpitää luonnon monimuotoisuutta tilanteessa, jossa 80 % manteleista tuotetaan Kaliforniassa. EcoMil tuotteisiin käytettävät mantelit kasvavat 30 km säteellä valmistuslaitoksesta.

Lue lisää PDF tiedostosta. 

 

 
 
www-suunnittelu, nettisivut, nettisivuja, www-sivut, web design, kotisivut, kotisivuja, internetpalvelut, mainostoimisto