extranet

UUTISET

17. Syyskuu 2018
Itu Biodyn Oy uudet omistajat
 14.9.2018 tapahtuneella liiketoimintakaupalla Itu Biodynin uudet omistajat ovat yrittä... Lue lisää

Calendula Käsitiskiaine

Valmistaja: Sonett
Www: http://www.sonett.eu
Maa: Saksa

Kevään 2012 uutuus toi tuoksuvan ja tehokkaan pesuaineen käsitiskiin ja yleispesuun. Pesevat ainesosat on valmistettu kookosöljystä ja maissitärkkelyksestä. Tuoksun lisäksi haihtuvat, eteeriset sitrusöjjyt tehostavat pesuvaikutusta. Nimensä tuote saa kehäkukasta, joka sisältää myös pesevää ja vaahtoavaa ainesosaa saponiinia.

Erittäin riittoisa, tehokas ja ympäristöystävällinen pesuaine. Tiskiveteen vain puristus pullosta, noin 3 ml viiteen litraan vettä. Yleispuhdistusaineena määrää voi lisätä likaisuuden mukaan. Voi laittaa myös suoraan hellalle tai lattialle tahran päälle. Huuhdellaan vedellä, jotta ei jää liukasta pintaa.

Pakkauskoko: 120 ml testi/retkeilypakkaus, 300 ml pumppupullo ja 1 litran täyttöpullo.

Erikseen tilattavissa 5l .

Valmistusaineet: sokeritensidi, kookosrasva-alkoholisulfaatti, kehäkukka*, alkoholi*, sitraatti, suola, haihtuva appelsiin*- ja bergamottiöljy* (sisältää limonen* ja linalool*), palsami*, elävöitetty vesi.

*= tarkkailtua luomutuotantoa

Ph: n 7.5 - 8.5

Sonett-pesuaineet eivät sisällä entsyymejä, petrokemiasta peräisin olevia tensidejä, synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, kirkasteita eikä valkaisua lisääviä aktivaattoreita.  

 

 
 
www-suunnittelu, nettisivut, nettisivuja, www-sivut, web design, kotisivut, kotisivuja, internetpalvelut, mainostoimisto