Sonett on edelläkävijä veden ehdoilla toimivien ja ympäristön huomioon ottavien pesuainevalmistajien parissa. Sinulle on tarjolla kaikki mitä kodin tai isommankin laitoksen siivoukseen tarvitset - laaja valikoima ympäristöystävällisiä pesu- ja puhdistusaineita. Lue lisää Sonett -tuotteista.

Lasinpesuneste

Sonett Lasinpesuneste puhdistaa lasi- ja teräspinnat sekä peilit kirkkaaksi raitoja jättämättä. Lasinpesuaineen haihtuvat, aidot sitruunaruoho- ja laventeliöljyt tuovat puhtaan ja raikkaan tuulahdukseen siivottuun tilaan. Suihkuta reilusti pestävälle pinnalle ja pyyhi kuivalla nukkaamattomalla liinalla/mikrokuituliinalla. Pinttynyt lika kannattaa kostuttaa ja pyyhkiä ainakin suurimmat pois, ennen lasinpesunesteen käyttämistä. 
Pakkauskoot 0,5 l ja 1 l. Erikseen tilattavissa 10 l.

Yleispuhdistusaine

Sonett yleispuhdistusaine on pintoja säästävä erittäin riittoisa ja hyvin puhdistava ympäristöystävällinen tiiviste kaikkien koti- ja laitostalouksien pintojen pesuun. Noudattamalla annosteluohjetta perussiivouksessa saat pullollisesta tiivistettä peräti 80 sangollista pesuvettä, vain ruokalusikallinen 10 litraan vettä. 
Pakkauskoot 0,5 l ja 1 l. Erikseen tilattavissa 10 l ja 20 l.

Käsitiskiaine Lemon

Sonett Lemon käsitiskiaine on riittoisa, tehokas ja ympäristöystävällinen pesuaine, jonka vuosikymmenten kokemuksen perusteella tiedetään sopivan myös herkkäihoisille. 
Pakkauskoot 300 ml pumppupullo, 1 l täyttöpullo. Erikseen tilattavissa 5 l, 10 l, 20 l.