Itu Academy

Itu Academy on Itu Biodyn Oy:n jälleenmyyjiä varten suunniteltu ja rakennettu verkkokoulutusalusta. Koulutamme yritysasiakkaitamme ihon holistiseen hoitoon ja hyvinvointiin luonnonkosmetiikan avulla.

Hyödynnämme koulutuksissamme farmaseuttista tuote- ja raaka-aineosaamista sekä laajaa näkökulmaa hyvinvoinnista. Koulutettavat tuotesarjat edustavat luonnonkosmetiikan parasta osaamista ja ammattitaitoa. Koulutusmateriaalimme auttavat jälleenmyyjiämme valitsemaan asiakkaille juuri oikeat tuotteet, ja vastaamaan tärkeisiin luonnonkosmetiikan kysymyksiin: Mitä tuotteita asiakkaan kannattaa tilanteessaan käyttää, miksi ja miten.  

Itu Academy on ketterä e-oppimisympäristö, jonka avulla oppiminen sujuu helposti ja nopeasti ajasta ja paikasta riippumatta. Haluamme omalta osaltamme olla tukemassa ympäristöystävällistä koulutusmallia, jossa vältetään turhaa matkustamista.

Tällä hetkellä koulutusalustalla on saatavilla Dr. Hauschka, Provida Organics, Santaverde ja Sonett tuotekoulutuspaketteja. Voit tutustua koulutuspakettien avulla, edellä mainittuihin brändeihin, tuotteisiin ja raaka-aineisiin, milloin se vain itsellesi ja tiimillesi sopii. Mikäli olet kiinnostunut näiden brändituotteiden tuotekoulutuksesta niin voit ottaa yhteyttä itu@itubiodyn.fi. Oivalla ja opi uutta tuotteistasi Itu Academy:ssa! Koulutusalustalla olevat peruskoulutukset ovat ilmaisia jälleenmyyjäasiakkaillemme.

E-oppimisympäristömme on pilvipalvelu, eikä kursseille osallistuminen vaadi erillisten ohjelmistojen lataamista tai asentamista - kurssilinkin klikkaaminen riittää. Koulutusalusta on responsiivinen pilvipalvelu, eli sopii kaikille laitteille tietokoneista älypuhelimiin. Alustalla on myös oma esitysnäkymä materiaalin esittämiseen suurella näytöllä. Olemme kiinnittäneet erityistä huomioita tietoturvaan koulutusalustalla. Koulutusmateriaali ja kurssien osallistujatiedot ovat turvassa, ja kaikki liikenne tapahtuu suojatun yhteyden yli. Palvelu täyttää GDPR:n (yleinen tietosuoja-asetus) asettamat vaatimukset ja käyttäjätietojen käsittelyssä noudatetaan erityistä huolellisuutta.