Itu Biodyn Oy:n uudet omistajat

Itu Biodyn Oy:n uudet omistajat ovat yrittäjäpariskunta Tarja ja Pasi Kivinen.

Yli 20-vuotta eri apteekeissa farmaseuttina toiminut Tarja vaihtoi alaa kouluttauduttuaan kosmetologiksi ja sitten Dr. Hauschka kosmetologiksi vuonna 2014 sekä aloitti yrittäjänä perustaessaan Ihohoitola Lupauksen. Samalla alkoi yhteistyö Dr. Hauschkan kanssa.

Ihohoitola Lupauksen kehittämisessä kiinteäsi alusta asti mukana ollut Pasi hyppäsi pois palkkatöistä tänä keväänä.  Sisällä oli vahva tunne yrittäjyydestä ja maahantuonnin aloittamisesta. Normaalista yhteistyöpalaverista Dr. Hauschkan maahantuojan Itu Biodynin kanssa toukokuussa 2018 alkoi tapahtumasarja, jota kukaan ei ollut osannut ajatella. Itu Biodynin perustanut omistajapariskunta oli siirtymässä eläkkeelle, ja yrityksen osalta tulevaisuus oli avoin. Kysymys, haluaisitteko jatkaa Itu Biodynin toimintaa, sai Kivisten pariskunnan ajatukset laukkaamaan. 

Alkoi vaativa Dr. Hauschka edustajan valintaprosessi sarjaa valmistavan WALA Heilmittel GmbH:n luona Saksassa. Tarja kertoo, että sydän pamppaillen hän lähti neuvotteluihin, sillä oli vaikea uskoa todeksi, että tämän sarjan edustamisesta maahantuojana voisi tulla totta. Heti ensimmäinen vierailu oli kannustava, sillä farmaseutin ja Dr. Hauschka kosmetologin taitojen yhdistelmä holistisen ihonhoidon asiantuntijana vakuutti WALAn sitoutumisesta sarjan mukaiseen kehittämiseen. Tähän yhdistettynä Pasin kansainvälinen ja monipuolinen liiketoimintaosaaminen sekä sijoitettavat resurssit veivät keskusteluja positiivisesti eteenpäin.