Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa

Dr. Hauschka

Ainutlaatuista luonnonkosmetiikkaa.

Dr. Hauschka ihonhoitotuotteet ovat ainutlaatuisia ja tehokkaita: tarkkaan valitut biodynaamisesti viljellyt ja luomulaatuiset rohtokasvit tukevat ihon kykyä uusiutua ja hoitaa itseään.

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Dr. Hauschkan kaikilla tuotteilla on valvotulle luonnonkosmetiikalle myönnettävä kansainvälinen NATRUE-merkintä.

Hoidettu iho, säteilevät silmät, terveet hampaat, ja pehmeät huulet piirtävät ihmisestä kauniin kuvan. Dr. Hauschka kosmettiikka koskettaa myös sisäistä kauneuttasi.

Käsityksemme mukaan kasvoja ei voi tarkastella erillään kehosta, kehoa erillään luonteesta eikä sisintä erillään ulkoisista vaikutuksista. Siksi luomme kokonaisvaltaista kosmetiikkaa, jossa yhdistyvät sopusoinnussa rohtokasvien kallisarvoiset kasviöljyt, tarkoin valikoidut kasviuutteet, sekä eteeriset öljyt.

"Ihminen tarvitsee kahdenlaista kauneutta: sisäistä ja ulkoista."
Elisabeth Sigmund, Dr. Hauschka Kosmetiikan perustaja

Tarkastelemme kokonaisvaltaisesti myös ihoa – vahvaa ja samalla herkkää elintä, jonka tulee olla sopeutumiskykyinen muuttuviin olosuhteisiin. Iho kaipaa erilaisiin päiviin, eri vuodenaikoihin ja eri elämänvaiheisiin sopivia hoitokonsepteja. Dr. Hauschkalla puhutaan siksi muuttumattomien ihotyyppien sijaan erilaisista ihon kunnoista.

Antamalla täsmäimpulsseja lisäämme ihon omaa aktiivisuutta, autamme sitä uusiutumaan ja löytämään jälleen luonnollisen tasapainonsa. 

Lue lisää Dr. Hauschkasta