Sonett on edelläkävijä veden ehdoilla toimivien ja ympäristön huomioon ottavien pesuainevalmistajien parissa. Sinulle on tarjolla kaikki mitä kodin tai isommankin laitoksen siivoukseen tarvitset - laaja valikoima ympäristöystävällisiä pesu- ja puhdistusaineita. Lue lisää Sonett -tuotteista.Katso Sonett brändivideo.

Lasinpesuneste

Sonett Lasinpesuneste puhdistaa lasi- ja teräspinnat sekä peilit kirkkaaksi raitoja jättämättä. Lasinpesuaineen haihtuvat, aidot sitruunaruoho- ja laventeliöljyt tuovat puhtaan ja raikkaan tuulahdukseen siivottuun tilaan. Suihkuta reilusti pestävälle pinnalle ja pyyhi kuivalla nukkaamattomalla liinalla/mikrokuituliinalla. Pinttynyt lika kannattaa kostuttaa ja pyyhkiä ainakin suurimmat pois, ennen lasinpesunesteen käyttämistä. 
Pakkauskoot 0,5 l ja 1 l. Erikseen tilattavissa 10 l.

Yleispuhdistusaine

Sonett yleispuhdistusaine on pintoja säästävä erittäin riittoisa ja hyvin puhdistava ympäristöystävällinen tiiviste kaikkien koti- ja laitostalouksien pintojen pesuun. Noudattamalla annosteluohjetta perussiivouksessa saat pullollisesta tiivistettä peräti 80 sangollista pesuvettä, vain ruokalusikallinen 10 litraan vettä. 
Pakkauskoot 0,5 l ja 1 l. Erikseen tilattavissa 10 l ja 20 l.

Käsitiskiaine Lemon

Sonett Lemon käsitiskiaine on riittoisa, tehokas ja ympäristöystävällinen pesuaine, jonka vuosikymmenten kokemuksen perusteella tiedetään sopivan myös herkkäihoisille. 
Pakkauskoot 300 ml pumppupullo, 1 l täyttöpullo. Erikseen tilattavissa 5 l, 10 l, 20 l.

Käsidesi

Sonett käsidesi on vain kasveista peräisin olevia valmistusaineita sisältävä tehokas ja ympäristöystävällinen desinfiointiaine bakteereita ja homeita vastaan. Saksalaisen testin mukaan tehoaa myös influenssa- ja noroviruksiin. Tehoaineena kasviöljy ja kasviperäinen alkoholi. Noudata annosteluohjetta, eli yksi pumpullinen käsiin minuutin ajan hieroen. Näin varmistat, että ainetta on kynsinauhojenkin alla. Aine on herkästi syttyvää. Pidettävä pois lasten ulottuvilta.
Pakkauskoot 300 ml pumppupullo ja 1 l täyttöpullo.

Silitysihme

Sonett silitystärkki vahvistaa, suoristaa ja viimeistelee kaikki silitettävät puuvilla-,pellava-,hamppu- ja sekakuituiset tekstiilit. Käsitelty pyykki pysyy pitkään huoliteltuna, pitää kuosinsa ja hylkii likaa.
Pakkauskoot 0,5 l suihkepullo ja 1 l täyttöpullo.

Sappisaippua

Sonett valikoimasta löytyy sappisaippuaa sekä nestemäisenä että palasaippuana. Sonett sappisaippua on perinteinen tahranpoistosaippua, jonka teho on lähes. taianomainen. Poistaa tekstiileistä kuivamuste-,muste-,veri-,rasva- ja hedelmätahrat.
Pakkauskoko nestemäinen 120 ml ja 300 ml. Erikseen tilattavissa 1l pullo.
Palasaippua 100g.